Dansk Industri-konference: Fra ESG til konkurrencekraft

Som kommende deltager på den grønne karriere- og jobmesse får du eksklusivt mulighed for at deltage på en række bæredygtighedsevents, inden vi mødes på messen til november. Formålet med opvarmningsaktiviteterne er at give mest mulig inspiration til dig som deltager og dermed at klæde dig bedst muligt på til at indgå i meningsfulde dialoger på messen. 

DI inviterer til opvarmningsaktivitet før messen

Fra ESG til konkurrencekraft

DI og Make (tidligere We Love People) inviterer i samarbejde med Valcon til ESG Barometer 2023 Live den 31. oktober for at dele viden og skabe nye koblinger mellem ESG og forretningsstrategi.

To måneder før CSRD bliver en realitet for de første og største, inviterer DI, Make og Valcon til en konference, hvor vi lancerer ESG Barometer 2023 og beder VELUX, Mærsk og Henkel dele ud af de udfordringer og muligheder, lovgivningen bringer med sig.

Konferencens sigte er at dele viden og skabe nye koblinger mellem ESG og forretningsstrategi og italesætte konkurrencefordelene ved at styrke arbejdet med bæredygtighed. Budskabet er, at ESG er strategi og forretning før rapportering.

31. oktober 2023 kl. 11-16.00

Fysisk via Dansk Industri. 

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle i alderen 25-35 år på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev