Skab en grønnere forretning

Som deltager på den grønne karriere- og jobmesse får du eksklusivt mulighed for at deltage på en række bæredygtighedsevents – det gælder også arrangementer, der ligger efter messen. Formålet med opfølgningsaktiviteterne er at give mest mulig inspiration til dig som deltager, så det ikke stopper, når messen er slut. Vi strækker inspirationen i tid og rum og hjælper dig dermed endnu videre på din grønne karrierevej. 

Erhvervshus Hovedstaden inviterer til opfølgningsaktivitet efter messen

Skab en grønnere forretning

zeal, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Hovedstaden præsenterer: Skab en grønnere forretning!

På dette workshopforløb får du mulighed for at blive helt skarp på, hvordan du kan arbejde strategisk med den grønne omstilling i din virksomhed. Som deltager på workshopforløbet får du relevant viden og værktøjer, der fremtidssikrer din virksomhed og hjælper dig med at træffe de rette valg i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Du vil efter forløbet vide, hvad dine næste skridt er for at skabe en grøn forretning. 

 

Workshopforløbet er for dig, som har en etableret virksomhed, og er godt i gang med driften. Du ved også, at du må arbejde mod en grønnere forretning, for eksempelvis at kunne følge med efterspørgslen fra dine kunder, dine egne ambitioner eller krav fra nuværende eller mulige samarbejdspartnere eller myndigheder. 

 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

21. november 2023 kl. 9-12

Fysisk via IværksætterDanmark.  

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle i alderen 25-35 år på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev