Et bæredygtigt Danmark – Hvordan?
Oplæg v. Steen Hildebrandt

Som kommende deltager på den grønne karriere- og jobmesse får du eksklusivt mulighed for at deltage på en række bæredygtighedsevents, inden vi mødes på messen til november. Formålet med opvarmningsaktiviteterne er at give mest mulig inspiration til dig som deltager og dermed at klæde dig bedst muligt på til at indgå i meningsfulde dialoger på messen. 

IDA inviterer til opvarmningsaktivitet før messen

Et bæredygtigt Danmark – Hvordan? Oplæg v. Steen Hildebrandt

Vi taler om grøn omstilling, bæredygtighed, verdensmål etc. Men hvor meget gør vi? Forelæsningen handler om udviklingen af det danske samfund i en mere og mere bæredygtig retning. Udgangspunktet er det nuværende danske velfærdssamfund, der på mange måder både er et fantastisk samfund og et samfund i krise. Vi ser på historien og på den aktuelle situation.

Vi stiller spørgsmålet: Kan de 17 verdensmål, bæredygtighedsmålene være et kompas, der kan hjælpe os med at tegne et billede af et bæredygtigt fremtidigt Danmark, et bæredygtige Danmark, et bæredygtigt velfærdssamfund?

25. oktober 2023 kl. 17-18.45

Digitalt via IDA.  

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle i alderen 25-35 år på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev