Biodiversitet i det byggede miljø

Som deltager på den grønne karriere- og jobmesse får du eksklusivt mulighed for at deltage på en række bæredygtighedsevents – det gælder også arrangementer, der ligger efter messen. Formålet med opfølgningsaktiviteterne er at give mest mulig inspiration til dig som deltager, så det ikke stopper, når messen er slut. Vi strækker inspirationen i tid og rum og hjælper dig dermed endnu videre på din grønne karrierevej. 

Sweco inviterer til opfølgningsaktivitet
efter messen

Biodiversitet i det byggede miljø

CO2 er ikke den eneste valuta, vi skal forholde os til i det byggede miljø. Siden 1970 er 69 procent af verdens dyreliv forsvundet.

Krav og forventninger om at beskytte biologisk mangfoldighed skaber nye vilkår til vores byudvikling og byggerier gennem hele livscyklussen. Fra produktion og materialekilder til konstruktion, drift og nedtagning.

Med udgangspunkt i konkrete cases, viden og erfaringer fra branchen inviterer Sweco til networking og videndeling om biodiversitet i det byggede miljø.

Vi sætter fokus på biodiversitet som designparameter og viser konkrete eksempler på, hvordan du aktivt kan arbejde med at sikre, at vi bygger med øje for både mennesker, dyr og planter.

9. november 2023 kl. 15.30-17.30

Fysisk via Sweco.  

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle i alderen 25-35 år på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev