Sweco Talent Talks

Som deltager på den grønne karriere- og jobmesse får du eksklusivt mulighed for at deltage på en række bæredygtighedsevents – det gælder også arrangementer, der ligger efter messen. Formålet med opfølgningsaktiviteterne er at give mest mulig inspiration til dig som deltager, så det ikke stopper, når messen er slut. Vi strækker inspirationen i tid og rum og hjælper dig dermed endnu videre på din grønne karrierevej. 

Sweco inviterer til opfølgningsaktivitet
efter messen

Sweco Talent Talks

Sweco Talent Talks er en serie af events, hvor vi samles for at inspirere og skabe dialog på tværs af byggeriets fagligheder. For skal vi designe bedre byer og samfund, kræver det, at vi samarbejder på tværs af vores fag, som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør, biolog, softwareudvikler, landskabsarkitekt eller noget syvende!

Til vores Talent Talks møder du Swecos egne eksperter og eksperter udefra. Sammen med dig som gæst debatterer vi løsninger og visioner for et aktuelt tema, der fylder i byggefaget netop nu.

Du får samtidig mulighed for at høre mere om hverdagen og praktik- og jobmuligheder i Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

7. & 14. november 2023 kl. 16-20

Fysisk via Sweco.  

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle i alderen 25-35 år på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev