Vær med

Ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid?
Nu kan du blive en del af en ambitiøs tværfaglig netværksorganisation for unge bæredygtige forandringsagenter, der kæmper for en bæredygtig fremtid for alle generationer. 

Bliv del af et forandringsfællesskab

Vores vision er at sikre en bæredygtig fremtid for alle generationer.

Formålet med netværket er forbinde unge bæredygtige forandringsagenter og deres løsninger med visionære beslutningstagere i Danmark og inspirere dem til at sætte bæredygtighed først og handle bæredygtigt.

Vil du være en del af et stærkt netværk og bidrage med din erfaring inden for den bæredygtige agenda?

Som Change Maker brænder du for at gøre verden grønnere. Du er en fagperson, der repræsenterer noget større end dig selv og har en væsentlig stemme i bæredygtighedsdagsordenen.

Vi kigger løbende ansøgere igennem, så ansøg her.

Har du kompetencer og erfaringer du vil bidrage med?

Som frivillig vil du ikke alene udvide dit professionelle netværk og blive en del af et frivilligkorps af 15+ frivillige og 75+ Change Makers. Du vil også udvikle din faglighed og indsigt i bæredygtighedsdagsordenen ved at være involveret i events, kommunikation o.lign.

Måske det er dig, vi mangler? Skriv til hello@change-makers.dk og hør mere.

Er du en aktiv del af den bæredygtige omstilling, og ønsker du at gøre mere?

Som samarbejdspartner får du en unik platform til at brede dit budskab om en mere bæredygtig fremtid ud, hvad end din organisation er medarrangør til et event eller leverer indhold til vores sociale medier mm.

Kontakt os i dag på hello@change-makers.dk og lad os finde den rette løsning for dig og din organisation.

Søger I ny inspiration og kanaler for eksponering over for unge såvel erfarne bæredygtighedsforkæmpere?

Som sponsor understøtter I netværkets formål om at forbinde unge bæredygtige forandringsagenters løsninger med visionære beslutningstagere i Danmark.

En unik mulighed for at få den rette eksponering hos en svær tilgængelig målgruppe. 

Vil du høre mere? Så skriv til os på hello@change-makers.dk.

Bliv klogere på, hvordan du kan søge om medlemsskab, hvilke kriterier man skal leve op til som medlem, og hvad er de mest stillede spørgsmål fra interesserede? 

Find alle svarene i vores F.A.Q.

Hvis du imod forventning ikke finder dét svar, du søger, så find de frivillige ansvarlige under ‘Kontakt Os’. Så sørger vi for, at du får svar.

Sustainable Change Maker

Vi er Sustainable Change Makers, og vi forbinder unge bæredygtige forandringsagenters løsninger med visionære beslutningstagere for at skabe en bæredygtig fremtid for alle generationer. 

Nyhedsbrev