Aktiviteter

Vi arrangerer og deltager i aktiviteter, hvor unge og erfarne samt virksomheder og organisationer mødes, videndeler og samarbejder på tværs af forskelligheder for at finde løsninger sammen.

Se digitale og fysiske aktiviteter nedenfor.

Sustainable Change Makers afholder løbende events, hvor alle med interesse for bæredygtighed er inviteret. Vi vil løbende annoncere events via vores sociale medier (LinkedIn og Instagram) samt på denne hjemmeside.

Ønsker din organisation at afvikle et event med os? Eller har du en idé til et anderledes eventformat, vi kunne skabe sammen? 

Så skriv til os på info@sustainablechangemakers.dk

Kommende events

24. september kl. 10 hos Altinget, Mandag Morgen

Sustainable Change Makers har sammen med Steen M. Andersen og FCG Global Goals taget initiativ til en ny undersøgelse af diversitet i SMV-bestyrelser – for hvordan får vi flere unge med bæredygtige stemmer i bestyrelseslokalerne? 

Denne undersøgelse relaterer sig til Verdensmål 5, og derfor inviterer vi til debat herom i forbindelse med Verdensmålsugen 2021. Fordi hvordan bliver bestyrelserne egentlig mere diverse, og hvordan tager man det første skridt, så bestyrelserne ikke kun fyldes af the usual suspects? Hvordan giver vi også plads til dem, der ikke har jura og økonomi i den faglige rygsæk? Og hvordan giver vi lige adgang for køn, når bestyrelser sammensættes? Der er brug for mennesker med forskellige ophav og livsveje – både uddannede og uuddannede, så vi får flere ressourcer i spil til gavn for flere. 

Med andre ord: Hvad kan vi gøre for at bestyrelseslokalerne ikke til evig tid skal være fyldt kun af erfarne, gråhårede, jura- og økonomiuddannede mænd? Det tager vi fat på i denne debat i Verdensmålsugen.

29. september kl. 16-18 hos Talent Garden Rainmaking

NY UNDERSØGLSE PÅ VEJ: Sustainable Change Makers og FCG Global Goals inviterer til kick-off på en ny undersøgelse, der vil sætte fokus på diversitet i bestyrelser. Vi vil nå verdensmålene, og det kan ikke lade sig gøre uden diversitet. Vi har brug for dit input! Læs mere og tilmeld dig nedenfor – det er gratis at deltage. 

Se eller gense nogle klip fra vores events

Se flere oplægsholdere her – husk at abonner for at holde dig opdateret!