Aktiviteter

Vi arrangerer og deltager i aktiviteter, hvor unge og erfarne samt virksomheder og organisationer mødes, videndeler og samarbejder på tværs af forskelligheder for at finde løsninger sammen.

Se digitale og fysiske aktiviteter nedenfor.

Sustainable Change Makers afholder løbende events, hvor alle med interesse for bæredygtighed er inviteret. Vi vil løbende annoncere events via vores sociale medier (LinkedIn og Instagram) samt på denne hjemmeside.

Ønsker din organisation at afvikle et event med os? Eller har du en idé til et anderledes eventformat, vi kunne skabe sammen? 

Så skriv til os på info@sustainablechangemakers.dk

I samarbejde med FCG Global Goals har vi sat os for at undersøge den nuværende sammensætning af danske SMV-bestyrelser. Gennem bl.a. fire rundbordssamtaler ønsker vi at give et bud på, hvordan der kan opstå større diversitet i bestyrelserne samt hvordan arbejdet i bestyrelserne i højere grad end i dag kan være med til at fremme bæredygtighed. Resultaterne fra undersøgelsen vil vi præsentere i efteråret i forbindelse med FN’s verdensmåls fødselsdag. Du kan løbende følge med i undersøgelsen her.

Kommende events

Sommerfest for alle Change Makers

12. august kl. 16 – 23, København

KUN FOR MEDLEMMER

Vi inviterer alle Change Makers til sommerfest denne dag. Her skal vi netværke og nyde sommersolen sammen. Mere information er på vej. 

SDG-Birthday: Diversitet i SMV-bestyrelser

22. september kl. 8.30 – 10.00, København

Sæt kryds i kalenderen denne dag, hvor vi fejrer verdensmålenes fødselsdag med lancering af vores undersøgelse om diversitet i SMV-bestyrelser. En undersøgelse, vi har lavet i samarbejde med FCG Global Goals. Eventet er eksternt, og nærmere information følger. 

Netværksmøde om bæredygtig ledelse

11. oktober kl. 16.00 – 17.30, online

KUN FOR MEDLEMMER

Denne dag inviterer vi inden for i det virtuelle rum, hvor vi sammen skal blive meget klogere på bæredygtig ledelse. Vi glæder os til at vende en masse cases og høre gode eksempler herom fra vores Change Makers.

Netværksmøde om væredygtighed: den indre bæredygtighed

8. november kl. 16.00 – 17.30, online

KUN FOR MEDLEMMER

Vi inviterer til online netværksmøde om væredygtighed med et særligt fokus på den indre bæredygtighed. Vi glæder os til spændende samtaler. 

Tidligere events

Årsmøde

2. juni kl.17 – 18.30 , The Library, Bragesgade 8B, 2200 Kbh 

KUN FOR MEDLEMMER

Det er blevet tid til årsmøde i Sustainable Change Makers. Sæt derfor kryds i kalenderen og kom og vær med, når vi i fællesskab skal sætte rammerne for fremtidens Sustainable Change Makers. 

Eksternt netværksmøde om social bæredygtighed

19. april kl. 8.30-10 hos ‘Mejeri Enigheden’, Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Kickstart din dag med et vidensindspark, der tager afsæt i social bæredygtighed. Vi sætter fokus på, hvilke liv lever mennesker i en bæredygtig verden? Det er GRATIS for medlemmer at deltage, mens det for ikke-medlemmer koster DKK 100. Vi glæder os til at se jer.

Netværksmøde om ligestilling

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Kom til online netværksmøde denne dag, hvor vi skal diskutere ligestilling. 

Eventet er afholdt

Sustainable Change Makers inviterer dig og andre bæredygtige forandringsagenter med til digitalt nytårstaffel med fokus på muligheder, begrænsninger og løsninger i en klimaundtagelsestilstand. Og det er GRATIS at deltage.

Eventet er afholdt 

KUN FOR MEDLEMMER

Hvordan vi investerer i dag, definerer vores fremtid – men hvordan sikrer vi os egentlig, at vores investeringer er bæredygtige? Dét skal vi blandt andet dykke ned i til dette netværksevent. Vi håber at kunne gøre hinanden klogere på dette emne denne dag. 

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Til dette netværksevent vil Simon Boas Hoffmeyer, Senior Director for Sustainability & Communications hos Carlsberg, fortælle om Carlsbergs ambitiøse bæredygtighedsprogram, Together Towards ZERO, som er udarbejdet i 2017. Programmet udtrykker Carlsbergs vision for en bedre fremtid, på et tidspunkt med alvorlige udfordringer som klimaforandringer, vandmangel og bekymringer for folkesundhed. 

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Virksomheder og lande verden over sætter i stigende grad ’net-zero’ målsætninger. Denne stigning har medvirket til en hidtil uset interesse for carbon removal strategier. For mange er dette stadig en ’black box’ forbundet med manglende viden og usikkerhed om legitimiteten af off-setting og carbon removal projekter. Vi håber at kunne gøre hinanden klogere på dette emne til netværksmødet. 

Eventet er afholdt

NY UNDERSØGELSE PÅ VEJ: Sustainable Change Makers og FCG Global Goals inviterer til kick-off på en ny undersøgelse, der vil sætte fokus på diversitet i bestyrelser. Vi vil nå verdensmålene, og det kan ikke lade sig gøre uden diversitet. Vi har brug for dit input! Læs mere her.

Eventet er afholdt

Kom med til nytårstaffel, når vi i Sustainable Change Makers inviterer indenfor i det digitale grønne konferencelokale. Sammen skal vi fejre, at det i 2020 er fem år siden, at Verdensmålene (SDG’erne) blev vedtaget, og at vi med årsskiftet runder det skarpe hjørne, hvor vi kun har 10 år tilbage til at nå i mål med de høje ambitioner. Læs mere her.

Se eller gense nogle klip fra vores events

Se flere oplægsholdere her – husk at abonner for at holde dig opdateret! 

Sustainable Change Maker

Sustainable Change Makers er et netværk, der forbinder nyskabende professionelle, som driver bæredygtig forandring.

Bliv opdateret vi vores nyhedsbrev