Aktiviteter

Vi arrangerer og deltager i bæredygtighedsevents om aktuelle emner med inspirerende oplægsholdere, visionære virksomheder og brobyggende netværksaktiviteter.

Se digitale og fysiske aktiviteter nedenfor.

I Sustainable Change Makers afholder vi løbende events, hvor alle med interesse for bæredygtighed er inviteret. Vi annoncerer events via vores sociale medier (LinkedIn og Instagram) samt på denne hjemmeside.

Ønsker din organisation at afvikle et event med os? Eller har du en idé til et anderledes eventformat, vi kunne skabe sammen? 

Skriv til os på info@sustainablechangemakers.dk

Kommende events

Torsdag d. 30. maj, 17.00-20.00  – Hos Green Power Denmark, Langebrogade 3H1411 København K

Ved dette event dykker vi ned i, hvordan du eller din virksomhed kan navigere i den grønne bølge inden for rapportering og kommunikation. Vi vil inspirere dig til bedre ”grøn kommunikation” og give dig de seneste indsigter og værktøjer til at integrere kommunikationen i virksomhedens DNA.

Eventet er som sædvanligt gratis for medlemmer i Sustainable Change Makers. Adgang for gæster koster 300 kr. Tilmeld dig her

Tidligere events

Onsdag d. 20. marts, 08.00-10.00 (dørene åbner 7.30)  – Hos viggo, Tømmergravsgade 4, 2450 København SV

Eventet er afholdt.

Til årets andet event vil vi udforske emnet “Cirkulært og Regenerativt Design” og dets transformative potentiale for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi dykker ned i innovative tilgange, der ikke kun reducerer vores miljøpåvirkning, men også regenererer og genopretter vores økosystemer.

Tirsdag d. 30. januar  – Metroselskabet, Metrovej 5, 2300 København S 

Eventet er afholdt.

Anno 2024 sætter vi igen fokus på FORANDRINGSLEDELSE – for det er det, der skal til, hvis vi skal accelerere udviklingen for at opnå verdensmålene. Derfor inviterer vi dig til en dynamisk eftermiddag/aften, hvor vi fokuserer på forandringsledelse som et nøgleværktøj i realiseringen af verdensmålene.

Medlemmer af SCM tilmelder sig via den interne kalenderinvitation, du har modtaget. Gæster og ikke-medlemmer kan melde sig til her

Fredag d. 15. december kl. 16:00 – Otto Busses Vej 5 (København)

Eventet er afholdt.

Julefrokost i Danmarks bedste bæredygtighedsnetværk, men kun for medlemmer.

Meld dig ind i Sustainable Change Makers i dag, hvis du vil møde ligesindede bæredygtighedsentusiaster der både brænder for den grønne omstilling og ved hvordan man holder gode fester. Du kan melde dig ind via formularen her 

Onsdag d. 8. november kl. 9:00 – 16:00, Industriens Hus, København

Messen er afholdt. Skriv til info@sustainablechangemakers.dk hvis du vil være med til at skabe en messe i 2024

Sustainable Change Makers inviterer dig og andre bæredygtige forandringsagenter med til hovedstadens første grønne karriere- og jobmesse med fokus på det bæredygtige arbejdsliv. Kom med og tag næste skridt i din grønne karriere mod et mere bæredygtigt arbejdsliv, når vi samler de vigtigste aktører om de vigtigste dagsordener i den grønne omstilling i et ambitiøst partnerskab til en inspirerende grøn karriere- og jobmesse. 

Torsdag d. 12. oktober kl. 16:00 – 19:00, Position Green, Nyropsgade 37, 5. sal, 1602 København V

Eventet er afholdt

Vær med på mærkedagen “World Mental Health Day”, når vi inviterer til netværksevent om det højaktuelle og relevante emne for forandringsagenter: Forandringsledelse. Den menneskelige hjerne har generelt svært ved at forhold sig til forandring og vænne sig til at gøre ting på nye måder. Så hvad kan vi bruge begrebet forandringsledelse til i de organisationer vi arbejder i, og hvad kan begrebet overhovedet, når vi taler det bæredygtige arbejdsliv og en sund balance mellem mennesker og målsætninger?

Fredag 18. august kl. 16:00 – 19:00, Advice, Gl. Kongevej 3E, 1610 København

Eventet er afholdt

Vær med til næste store netværksmøde, når vi inviterer Sustainable Change Makers’ egne medlemmer på scenen til at gøre os klogere på indre bæredygtighed. Eventet består primært af en vaskeægte verdenspremiere på en workshop skabt af Klimaakademiets stifter og Sustainable Change Makers-medlem, Anders Holst Bodin. 

Efter netværksdelen er der SOMMERFEST kun for SCM-medlemmer.

Eventet er afholdt

16. juni kl. 19:00 – 20:00, Klipperne bag Allinge Røgeri, Sverigesvej 5, 3770 Allinge

SCM lancerer nyt netværksinitiativ på Folkemødet – skal du og dine venner med? 😎 💚

Vi inviterer på håndbajere, politisk skåltale ved Emil Moselund Østergaard (R) og netværk i solnedgangen på Folkemødet.

Sustainable Change Makers Netværksevent 120423

Årsmøde

Årsmødet er afholdt

10. maj kl. 16-18 på: Bryggen Guldsmeden, Gullfossgade 4, 2300 København

KUN FOR MEDLEMMER

Sæt kryds i kalenderen og vær med til årsmøde i Sustainable Change Makers.

Her sætter vi i fællesskab  rammerne for fremtidens Sustainable Change Makers. Vi glæder os til at se dig!

PS: Invitationen er sendt ud til dig som medlem via mail og som kalenderinvitation.

Eventet er afholdt

12. april kl. 16:00 – 19:00, Viegand Maagøe, Nørre Søgade 35, 1370 København

Vær med til næste store netværksmøde, når vi inviterer Sustainable Change Makers’ egne medlemmer på scenen til at gøre os klogere på den regenerative dagsorden. En fantastisk eftermiddag fyldt med inspiration, oplæg, rundbordssamtaler og netværk , hvor vi får mulighed for at dyrke relationer og blive inspireret af hinanden.

Sustainable Change Makers Nytårstaffel 2022-2023

Eventet er afholdt

30. januar kl. 16:00 – 19:00, Klub, Linnésgade 25, København

Vær med til den årlige ‘Nytårstaffel for Verdensmålene’, når vi inviterer Sustainable Change Makers’ egne medlemmer på scenen til at besvare de vigtigste spørgsmål i Verdensmålsdagsordenen. En fantastisk eftermiddag fyldt med quiz, netværk og inspiration, hvor vi får mulighed for at dyrke relationer og blive inspireret af hinanden. Og hvorfor ikke nyde et glas bobler i smukke omgivelser, mens vi gør det? 

Sustainable Change Makers Fra Komplekst Ungdomsliv til Bæredygtigt Arbejdsliv

Eventet er afholdt

29. november kl. 16:00 – 18:00, Klub, Linnésgade 25, København

Kom med til det sidste af fire rundbordsmøder d. 29. november, hvor vi samler op og præsenterer det samlede output fra de tre foregående rundbordsmøder og kigger frem sammen.

Eventrækken er støttet af Tuborgfondet.

Sustainable Change Makers Fra Komplekst Ungdomsliv til Bæredygtigt Arbejdsliv

Eventet er afholdt

17. november kl. 16:00 – 18:00, Klub, Linnésgade 25, København

Kom med til det tredje af fire rundbordsmøder d. 17. november om behov hos professionelle unge, der arbejder med social bæredygtighed. Vi sætter denne gang fokus på forholdet mellem ung og myndigheder. Kom med!

Eventrækken er støttet af Tuborgfondet.

Netværksmøde om væredygtighed: den indre bæredygtighed

Eventet er afholdt

8. november kl. 16.00 – 17.30, Klub, Linnésgade 25, København

KUN FOR MEDLEMMER

Vi inviterer til online netværksmøde om væredygtighed med et særligt fokus på den indre bæredygtighed. Vi glæder os til spændende samtaler. 

Netværksmøde om bæredygtig ledelse

Eventet er afholdt

11. oktober kl. 16.00 – 17.30, Klub, Linnésgade 25, København

KUN FOR MEDLEMMER

Denne dag inviterer vi inden for i det virtuelle rum, hvor vi sammen skal blive meget klogere på bæredygtig ledelse. Vi glæder os til at vende en masse cases og høre gode eksempler herom fra vores Change Makers.

Sustainable Change Makers Fra Komplekst Ungdomsliv til Bæredygtigt Arbejdsliv

Eventet er afholdt

29. september kl. 16:00 – 18:00, Klub, Linnésgade 25, København

Kom med til det andet af fire rundbordsmøder d. 29. september om behov hos nyprofessionelle unge, der arbejder med social bæredygtighed. Vi sætter denne gang fokus på forholdet mellem ung og arbejdsplads. Kom med!

Eventrækken er støttet af Tuborgfondet.

Sustainable Change Makers Aktiviteter

Sommerfest for alle Change Makers

Eventet er afholdt

12. august kl. 16 – 23, København

KUN FOR MEDLEMMER

Vi inviterer alle Change Makers til sommerfest denne dag. Her skal vi netværke og nyde sommersolen sammen. Mere information er på vej. 

Årsmøde

Eventet er afholdt

2. juni kl.17 – 18.30 , The Library, Bragesgade 8B, 2200 Kbh 

KUN FOR MEDLEMMER

Det er blevet tid til årsmøde i Sustainable Change Makers. Sæt derfor kryds i kalenderen og kom og vær med, når vi i fællesskab skal sætte rammerne for fremtidens Sustainable Change Makers. 

Eksternt netværksmøde om social bæredygtighed

Eventet er afholdt

19. april kl. 8.30-10 hos ‘Mejeri Enigheden’, Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Kickstart din dag med et vidensindspark, der tager afsæt i social bæredygtighed. Vi sætter fokus på, hvilke liv lever mennesker i en bæredygtig verden? Det er GRATIS for medlemmer at deltage, mens det for ikke-medlemmer koster DKK 100. Vi glæder os til at se jer.

Netværksmøde om ligestilling

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Kom til online netværksmøde denne dag, hvor vi skal diskutere ligestilling. 

Eventet er afholdt

Sustainable Change Makers inviterer dig og andre bæredygtige forandringsagenter med til digitalt nytårstaffel med fokus på muligheder, begrænsninger og løsninger i en klimaundtagelsestilstand. Og det er GRATIS at deltage.

Eventet er afholdt 

KUN FOR MEDLEMMER

Hvordan vi investerer i dag, definerer vores fremtid – men hvordan sikrer vi os egentlig, at vores investeringer er bæredygtige? Dét skal vi blandt andet dykke ned i til dette netværksevent. Vi håber at kunne gøre hinanden klogere på dette emne denne dag. 

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Til dette netværksevent vil Simon Boas Hoffmeyer, Senior Director for Sustainability & Communications hos Carlsberg, fortælle om Carlsbergs ambitiøse bæredygtighedsprogram, Together Towards ZERO, som er udarbejdet i 2017. Programmet udtrykker Carlsbergs vision for en bedre fremtid, på et tidspunkt med alvorlige udfordringer som klimaforandringer, vandmangel og bekymringer for folkesundhed. 

Eventet er afholdt

KUN FOR MEDLEMMER

Virksomheder og lande verden over sætter i stigende grad ’net-zero’ målsætninger. Denne stigning har medvirket til en hidtil uset interesse for carbon removal strategier. For mange er dette stadig en ’black box’ forbundet med manglende viden og usikkerhed om legitimiteten af off-setting og carbon removal projekter. Vi håber at kunne gøre hinanden klogere på dette emne til netværksmødet. 

Eventet er afholdt

NY UNDERSØGELSE PÅ VEJ: Sustainable Change Makers og FCG Global Goals inviterer til kick-off på en ny undersøgelse, der vil sætte fokus på diversitet i bestyrelser. Vi vil nå verdensmålene, og det kan ikke lade sig gøre uden diversitet. Vi har brug for dit input! Læs mere her.

Eventet er afholdt

Kom med til nytårstaffel, når vi i Sustainable Change Makers inviterer indenfor i det digitale grønne konferencelokale. Sammen skal vi fejre, at det i 2020 er fem år siden, at Verdensmålene (SDG’erne) blev vedtaget, og at vi med årsskiftet runder det skarpe hjørne, hvor vi kun har 10 år tilbage til at nå i mål med de høje ambitioner. Læs mere her.

I samarbejde med FCG Global Goals har vi sat os for at undersøge den nuværende sammensætning af danske SMV-bestyrelser. Gennem bl.a. fire rundbordssamtaler ønsker vi at give et bud på, hvordan der kan opstå større diversitet i bestyrelserne samt hvordan arbejdet i bestyrelserne i højere grad end i dag kan være med til at fremme bæredygtighed. Resultaterne fra undersøgelsen vil vi præsentere i efteråret i forbindelse med FN’s verdensmåls fødselsdag. Du kan løbende følge med i undersøgelsen her.

Se eller gense nogle klip fra vores events

Se flere oplægsholdere her – husk at abonner for at holde dig opdateret! 

Sustainable Change Makers

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder forandringsagenter på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv.

Bliv opdateret vi vores nyhedsbrev