Inspiration til handling

Vi formidler inspiration viden og værktøjer, der skaber mere bæredygtig forandring i menneskers hverdag. Læs med og bliv klogere på den bæredygtige omstilling.

Vores medlemmer bliver jævnligt portrætteret både på vores egne kanaler og hos andre.

De fortæller om deres arbejde med at gøre verden til et grønnere sted og om ESG & bæredygtighed set fra deres sektor og position.

På den måde får vi vigtige perspektiver på, hvordan vi handler på den nødvendige grønne omstilling.

 

Rune Skude Hernes vil gøre op med "pølsefabriksmentaliteten" i sin rekrutteringsvirksomhed xyz. Hvad handler det om? Læs med her.

Alexandra Halberg Møller har en mission om at bruge sin tekniske viden som ingeniør til at sikre cirkulation af viden og materialer.

Med en cykelnummerplade vil Change Maker René Nørgård fra startuppen Bikekey komme cykeltyverier og cykelskrotning til livs.

Hos Superwood gør de bæredygtighed til en god forretning. Sustainability manager og Change Maker Sofie Mora Kristensen fortæller hvordan.

Change Maker og Redaktør hos Gyldendal Grundskole, Katrine Qvist Kjærgaard om bæredygtighed på skoleskemaet

Change Maker Christian Markedal, founder af DigitalGuest har skabt en digital værelsesmappe til verdens hoteller.

Her kan du læse om Cradle to Cradle fra Sustainable Change Maker Victor Mundbjerg, som arbejder med begrebet til daglig.

Stigende mistrivsel blandt unge og øget stress på landets arbejdspladser det nødvendigt at stille skarpt "det bæredygtige arbejdsliv’.

Diversitet skaber ikke kun økonomisk værdi. Det styrker den langsigtede strategi, og det løfter bæredygtigheden. Læs mere her

Bæredygtige investeringer kan gøre en stor forskel, fortæller medlem af Sustainable Change Makers Sara Rønning-Bæk som arbejder hos DoLand.

Læs bloggen fra Christoffer Brix og EasyGreen, som gerne vil uddanne danske husejere til at energioptimere deres boliger.

En bestyrelsespost er ikke en livstidspost, for spillet ændrer sig hele tiden, og det gælder om at sætte det rette hold.

Nanna My Pharsen argumenterer for, at vi skal væk fra synet om, at succesfulde virksomheder kun er succesfulde grundet vækst.

Argumenterne imod øremærket barsel rammer lige så skævt som dengang, vi diskuterede, om det overhovedet skulle indføres eller ej.

Åbent brev om klimahandling fra Sustainable Change Makers, Den Grønne Studenterbevægelse, Ungeklimarådet, Klimabevægelsen i Danmark, Læger For Klimaet, Student and Innovation House, Ungdom NOAH, Climate Action, by DTU students, Klimaambassaden & Anders Morgenthaler.

Tænk i purpose og involvér medarbejderne på tværs af generationer, skriver Tania Ellis og Lasse Alfastsen i dette debatindlæg.

Jacob Gøtterup fortæller sin personlige historie om, hvordan han gik fra frygt og bekymring for fremtiden til handling.

Det øjeblik, vi tegner et billede af konsekvensløst forbrug med nyt grønt fortegn, har vi ikke forstået opgaven, skriver Tanja Gotthardsen.

Der er god fart på grøn innovation i Californien, som danske interessenter kan drage endnu mere nytte af via flere samarbejder.

Mange tror fejlagtigt, at 70 procent-målsætningen i sig selv er en garanti for, at vi overholder Parisaftalen. Det er desværre ikke tilfældet.

Uddannelse bliver tit reduceret til, hvordan vi kommer ind på de mest prestigefyldte uddannelser og dermed kan tjene flest penge.

Vi kan godt ændre adfærd og stille krav.. Alt kan lade sig gøre, så længe man har formålet for øje. Så hvad venter du på?

Joachim Marc Christensen: Tre ting man bør undgå, når man som virksomhed tager hul på arbejdet med verdensmålene.

En bæredygtighedsdannelse vil passe ind i den megatrend, det er at udvise interesse i klimaforandringer. Blogindlæg fra Daniel Frey Longholm.

Hvordan bliver vi en del af den bæredygtige udvikling, vores samfund har hårdt brug for? Læs bloggen fra Mille Møller Nielsen

Man skal tage ejerskab over sin bæredygtighedsstrategi for at få det godt ind under huden, både personligt og professionelt.

En blog om, hvorfor det er vigtigt at få danskernes pensionsformuer til at arbejde for mennesker og planeten.

Mit Coronaforsæt

Blogindlæg fra dengang Coronakrisen var på sit højeste. Lars Haukohl fra reflekterede over situationen og over fremtiden.

Ræs mod bunden

Change Maker Medine Duvarci, reflekterer over ræs, unødigt forbrug, Earth Overshoot Day og meget andet i dette blogindlæg

Verden er nødt til at forstå, at der ikke findes bæredygtigt tøj eller bæredygtige tekstiler, skriver Esben H. Licht om i dette blogindlæg.

Det største man kan gøre, når man udfører klimabevidste handlinger, er faktisk at fortælle andre, at man gør det, skriver Martin Collignon.

Bæredygtig Ledelse

Hvis vi skal nå verdensmålene, kræver det, at vi løfter sammen som mennesker. Her er bæredygtig ledelse et vigtigt parameter.

Drop udskamningen af den almindelige danskers hverdag og lad os fokusere på det, der rent faktisk kan gøres mere bæredygtigt.

Stil krav til din arbejdsgiver. Og husk at pege på løsningerne og ikke kun problemerne. skriver Marie-Louise Boisen Lendal.

Change Maker August Septimius Krogh har samlet de tre vigtigste takeaways fra ambitiøse SMV-ledere om grøn omstilling.

Skal vi engagere den brede befolkning i at løse verdens problemer, skal vi give dem et håb om, at det kan lykkedes!

Hvordan kan vi lave om i den adfærd og de systemer, som forvrider den måde vi ”udnytter” menneskelige ressourcer på? Her er fire gode råd.

Sustainable Change Makers Anne Clara Laugesen fra Viggo giver en masse gode råd til adfærdsændringer, der kan gøre en forskel.


Har du et løsnings- og handlingsorienteret budskab, du ønsker at formidle?

Kontakt os om muligheden for at "gæsteblogge".

Del løbende de vigtige budskaber og lad os sammen sikre en bæredygtig fremtid for alle generationer.

Sustainable Change Makers

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder professionelle på rejsen mod det bæredygtige arbejdsliv

Nyhedsbrev