F.A.Q Sustainable Change Makers

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder nyskabende professionelle, som driver bæredygtig forandring

F.A.Q

Find svar på vores retningslinjer og de mest stillede spørgsmål her

Sustainable Change Makers er landets første og eneste tværfaglige og tværsektorielle netværksorganisation for forandringsagenter, der arbejder med bæredygtighed. Bæredygtighedsnetværket blev etableret i 2021 af Lasse Alfastsen, Mie Skjødt og Varan Pathmanathan og er siden da vokset til et netværk med flere end 130 medlemmer.

Formålet med netværket er at forbinde bæredygtige forandringsagenters løsninger med visionære beslutningstagere i Danmark og inspirere dem til at sætte bæredygtighed først og handle bæredygtigt.

Bæredygtighedsnetværket er primært Københavnerbaseret, (det er her størstedelen af vores events foregår), men vi har medlemmer i hele landet og tæller virksomheder og organisationer med løsninger inden for klima, rekruttering, byggeri, energi, fødevarer, transport, mode, ligestilling m.m.

Vi er i vækst, og hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har lysten til at deltage og lever op til kriterierne (læs under ”Hvordan bliver du medlem”).

Mød alle medlemmerne her 

Som medlem af Sustainable Change Makers får du:

 • Adgang til et netværk bestående af mere end 130 forandringsagenter der arbejder med bæredygtighed i bred forstand
 • Gratis adgang til fire årlige  events, hvor du får både faglige input og ny viden, samtidig med en god del networking (Gratis adgang gælder “Fuldt medlemskab” – se FAQ punktet “Er der et medlemskontingent”)
 • Mulighed for at blive en del af en mindre gruppe – de såkaldte Change Maker Grupper – som er drevet af medlemmerne selv og hvor medlemmer selv sætter agendaen og mødes både online og fysisk over året til både faglige og sociale aktiviteter
 • Eksponering af dit arbejde som Change Maker via Sustainable Change Makers online-kanaler som f.eks. Linkedin (14.000+ følgere) eller Instagram (1840+ følgere) eller via de partnerskabsaftaler, vi indgår.
 • Som medlem kan du enten blive eksponeret ved et personligt portræt eller portræt af din virksomhed/arbejdsplads
 • Du kan også blive inviteret til paneldebatter og repræsentere netværket med dig selv/din virksomhed hos toneangivende organisationer

Derudover bliver der i Sustainable Change Makers regi afholdt virksomhedsbesøg, vidensdelingsmøder samt sociale arrangementer som sommerfest og julefrokost     

Vi forventer, at du som medlem engagerer dig i netværket og deltager aktivt i aktiviteterne, så vidt din kalender tillader det. Du får nemlig ALLERmest ud af vores bæredygtighedsnetværk, hvis du lægger energi og tid i det!

Aktiviteterne er for eksempel:

 • De 4-6 årlige, faglige og sociale events 
 • Vores Change Maker Grupper, som svarer til netværksgrupper/undergrupper og som mødes regelmæssigt fysisk eller online
 • At du vil stille dig til rådighed når Sekretariatet inviterer til portræt af dig og/eller din virksomhed eller beder dig om en udtalelse om netværket eller om dit arbejde med bæredygtighed

For at blive optaget som medlem i Sustainable Change Makers skal du leve op til en række kriterier, som Optagelsesudvalget vil vurdere i forbindelse med din ansøgning.

 • Du skal være passioneret omkring bæredygtighed og bidrage aktivt til den grønne omstilling
 • Du skal være forandringsagent, som arbejder med at præge din organisation i en mere bæredygtig retning
 • Du skal købe ind på netværkets præmis om, at vi vil nå verdensmålene. Det betyder, at du som medlem skal bidrage aktivt til sparring, vidensdeling og netværk
 • Netværkets kommunikation og aktiviteter foregår på dansk. Det er derfor en klar fordel, at du forstår dansk
 • Netværket har base i København, hvorfor de fleste begivenheder foregår her. Det er dog ikke et krav, at du er bosiddende i København, og vi har også en del medlemmer fra andre dele af landet, især Jylland

I Sustainable Change Makers har vi to kontingenter:

Change Maker (fuld adgang)

Pris pr år: Erhverv 3.600 kr./ Privat 1.800 kr.

Gratis adgang til alle Sustainable Change Makers’ faglige events. Gratis adgang til to årlige sociale events (sommerfest og julefrokost – bemærk at der kan være en lille egenbetaling til mad). Mulighed for at komme i en Change Maker gruppe, hvis man ønsker det.

Change Maker (reduceret adgang)

Pris pr år: Erhverv: 1.800 kr. / Privat 900 kr.

Med reduceret adgang kan du altid deltage online i Sustainable Change Makers faglige events, samt være med i en Change Maker Gruppe. Vil du gerne deltage fysisk, kan du købe adgang for 300 kr. pr. event. Dette er også prisen for en gæstebillet til vores events.

Hvordan søger du om reduceret kontingent?

Det vil fremgå af kommunikationen, når du eventuelt er blevet optaget.

Om medlemskab i øvrigt:
 • Medlemskabet er først gyldigt, når kontingentet er betalt
 • Som udgangspunkt er dit kontingent et Erhvervsmedlemskab.  Prisen er i sidste ende den samme som et privat medlemskab, da organisationer og virksomheder kan trække halvdelen af kontingentet fra i skat
 • Du kan dog også vælge et “privat medlemskab”, hvis du ikke har en virksomhed “i ryggen”
 • Det er muligt at skifte mellem kontingenttyper ved næste kontingentopkrævning (og dermed ikke i løbet af året)
 • Dit medlemskab er personligt, hvad enten du selv betaler det eller din virksomhed/ organisation betaler
 • Dvs. I er ikke flere som kan anvende netværkets tilbud, selvom I er fra samme virksomhed og har et erhvervsmedlemskab.

Hvad betaler du og hvornår?

 • Du betaler fuldt kontingent hvis du ansøger om medlemskab i første halvår
 • Du betaler halvt kontingent hvis du ansøger om medlemskab i andet halvår

Nye medlemmer optages ved at ansøgningerne bliver screenet af et optagelsesudvalg, der består af både medlemmer og bestyrelsesmedlemmer i Sustainable Change Makers.

Udvalget gennemgår ansøgninger løbende og vurderer ansøgere ud fra en lang række kriterier.

Sekretariatet melder tilbage til ansøgerne hurtigst muligt, men da optagelsesudvalget kun mødes en gang om måneden , kan der godt gå lidt tid, før du hører fra os.

Ansøgning om medlemskab sker via hjemmesidens digitale ansøgningsform. Medlemskabet er først gyldigt, når medlemmet er blevet godkendt og kontingentet er betalt.

Vi er et mangfoldigt netværk og byder alle former for bæredygtighed velkommen. Så om du arbejder med social eller grøn bæredygtighed i den ene eller anden branche, så er Sustainable Change Makers bæredygtighedsnetværket for dig. Du kan allerede nu dykke ned i netværkets andre Change Makers her

Vi vil gerne understrege, at du ikke skal være ekspert på et område for at kunne være med i Sustainable Change Makers. Din motivation og dit drive er nok!

Hvis du vil vide mere om Sustainable Change Makers og modtage nyheder og/eller invitationer til fede bæredygtighedsevents på tværs af feltet – så tilmeld dig netværkets nyhedsbrev og/eller følg os på sociale medier.

Som gæst kan du også altid deltage i vores events for at møde os og se hvem vi er, samtidig med at du får fagligt udbytte. Det koster p.t. 300 kr. at deltage fysisk i vores events, hvis du ikke er medlem eller du har fået bevilget “Reduceret adgang”. 

Læs mere om aktuelle events på vores hjemmeside under ”Aktiviteter”.

Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe til Sekretariatet via siden Kontakt Os.

Vi står midt i en bæredygtighedskrise, som har konsekvenser for vores klima, sociale liv og økonomiske udvikling. Vores samfund skriger på handling og nye løsninger, og nøglen hertil findes hos dem, der vil forandring.

Vi inspirerer til bæredygtig handling på følgende tre måder:

 • Forbinder forandringsagenter på tværs af kompetencer og sektorer i Danmark et handlingsfællesskab, der udvikler idéer, tiltag og netværk
 • Formidler viden, holdninger og cases, der viser, hvordan organisationer og individer kan og bør handle bæredygtigt
 • Arrangerer og deltager i aktiviteter, hvor unge og erfarne samt virksomheder og organisationer mødes, videndeler og samarbejder på tværs af forskelligheder

Bæredygtighedsnetværket er skabt på initiativ af tre iværksættere, Lasse Alfastsen, Mie Skjødt og Varan Pathmanathan, som savnede et meningsfuldt og agendasættende fællesskab. De ønskede et sted, hvor man kunne møde og netværke med andre  ligesindede bæredygtighedsforkæmpere.

Netværket er i dag drevet af en professionel bestyrelse som øverste beslutningskompetence. Den daglige drift styres af vores sekretariat, som arbejder i tæt dialog med bestyrelsen.

Eksternt kommunikerer bæredygtighedsnetværket gennem LinkedIn-siden, gennem vores hjemmeside, hvor alle medlemmer præsenteres med baggrund for at vise den forskelligartede medlemsskare og i vores nyhedsbrev, som udsendes jævnligt.

Hermed kan fagpersoner, organisationer eller alment interesserede uden for netværket kontakte faglige kapaciteter og perspektiver. Alle medlemmer er åbne for, at man retter henvendelse, hvis man ønsker deres perspektiv på et relevant emne inden for deres fagkapacitet.

Internt kommunikerer medlemmerne med hinanden via et lukket forum på Slack, eksklusivt for medlemmer.

Ønsker du at modtage eventinvitationer, viden og budskaber om bæredygtighed? Så følg os på sociale medier:

Følg vores Linkedin-side.

Følg vores Instagram-side.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Hvis du har opfølgende spørgsmål eller idéer til udvikling/input, så skriv/ring til sekretariatschef, Anette Hallstrøm på tlf. +45 5157 8146 eller på info@sustainablechangemakers.dk.

Sustainable Change Makers

Sustainable Change Makers er et bæredygtighedsnetværk, der forbinder nyskabende professionelle, som driver bæredygtig forandring.

Bliv opdateret via vores nyhedsbrev